Leren – Inspireren – Netwerken – Realiseren

Jong MKB Arnhem Nijmegen bestaat sinds 1999.

De ondernemers die lid zijn van ons netwerk zijn werkzaam in verschillende branches en beroepsgroepen. Eén ding hebben zij gemeen: ze lopen als beginnende ondernemer allemaal tegen een eerste keer aan. Voor de eerste keer op zoek naar een boekhouder. Voor de eerste keer iemand aannemen. Voor de eerste keer een slecht betalende klant enz.

Ons doel: van elkaar leren, elkaar inspireren en succes realiseren.

We ontmoeten elkaar elke eerste dinsdag van de maand voor een kennis- en netwerkavond. Daarnaast treffen we elkaar op inhoudelijke thema avonden en sportevenementen. We bezoeken elkaars bedrijven en andere inspirerende bedrijven.

Ook onze actieve sponsoren, ervaren ondernemers die de klappen van de zweep kennen, zetten zich actief in om onze leden verder te helpen. Door gastheer te zijn, interessante aanbiedingen te doen en elke netwerkavond aanwezig te zijn om in gesprek te gaan met onze leden.

Voel jij je aangesproken door ons netwerk? Wil jij kennis en inspiratie delen? Wij nodigen je van harte uit om lid te worden. Actieve deelname is belangrijk om ons netwerk waardevol en relevant te houden.

Leren - inspireren - netwerken - realiseren

Onze leden

Het bestuur