06 – 13 91 55 35 (Remco Vonk) [email protected]

Lid worden van Jong MKB Arnhem en Nijmegen

Je kunt lid worden van onze netwerkvereniging wanneer je zelfstandig ondernemer bent. De contributie is € 199,- exclusief BTW per jaar.

* De bijdrage voor het eerste jaar wordt aangepast aan het aantal maanden dat het lopende kalenderjaar nog duurt. Het lidmaatschap wordt elk kalenderjaar stilzwijgend verlengd; bij opzegging wordt het lidmaatschap beëindigd per 1 januari aankomend kalenderjaar.

Twijfel je na de eerste avond of je wilt aansluiten? Meld je dan aan voor een kwartaalabonnement. Hiermee kun je drie aaneengesloten bijeenkomsten bijwonen voor € 60,- ex BTW. Zo kun je toch nog een paar keer sfeer proeven en ontdekken of onze vereniging bij je past! Het kwartaalabonnement wordt automatisch omgezet naar een jaarabonnement, tenzij je opzegt voor de derde bijeenkomst.

Voordelen van lidmaatschap Jong MKB Arnhem Nijmegen

Als lid van Jong MKB Arnhem- Nijmegen:
  • heb je toegang tot alle bijeenkomsten;
  • bouw je aan een vast netwerk van ambassadeurs;
  • leer je mensen kennen die in dezelfde fase zitten van het ondernemerschap of al wat verder zijn;
  • worden jouw bedrijfsgegevens vermeld op onze website;
  • heb je de mogelijkheid zelf een bijeenkomst vorm te geven en zo jouw bedrijf in the picture te zetten.

We nodigen je van harte uit om met ons netwerk kennis te maken door één van de bijeenkomsten van dit seizoen bij te wonen. Bekijk de activiteitenagenda voor een bijeenkomst die je wilt bijwonen. Voor meer informatie over de evenementen, aanmelden en eventueel afzeggen, kunt je contact opnemen via het contactformulier. De bijeenkomsten zijn in principe gratis toegankelijk. Het is aan jou om na een oriënterend bezoek te beslissen of je lid wilt worden van onze actieve en inspirerende vereniging.
Jong MKB Arnhem Nijmegen. Kennis en kennissen opdoen in je eigen regio.

Meld je aan als lid van Jong MKB Arnhem Nijmegen.

Word ook lid van Jong MKB Arnhem en Nijmegen en geef je business een boost!