Ondernemers vragen vaak wat de kracht is van ons netwerk. Waarom zou je lid worden? Jong KMB Arnhem Nijmegen kenmerkt zich door onderlinge betrokkenheid en de bereidheid om anderen te helpen. We geven leden de ruimte en helpen ze bij het realiseren van hun ambities. Want die ambities zijn er uiteraard.

Actief netwerken

Jong MKB is een actieve vereniging die iedere eerste dinsdagavond van de maand een netwerkavond organiseert. We doen dit iedere keer op een andere locatie in onze regio. Op deze manier bezoeken we verschillende voor ons nieuwe ondernemers en kom je op plekken die je nog niet kent. Inspiratie gegarandeerd.

Netwerkavonden met thema

Elke netwerkavond kent een thema of activiteit. De ene keer een workshop van één van de leden of een bedrijfsbezoek, de andere keer een sportieve activiteit. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om zelf jouw deur op te zetten. Als jij jouw bedrijf wilt laten zien mag jij dat zelf natuurlijk organiseren.

Eerlijk en respectvol

Je krijgt in ons netwerk meerwaarde door eerlijke feedback op een respectvolle manier. Gevraagd en ongevraagd advies dus. Wees je daar ook van bewust.

Voel je vrij om te zeggen: “Bedankt, maar nu even niet.”  En dat wordt geaccepteerd.

Elk netwerk is zoveel waard als de mensen die er deel van uitmaken. Je hebt best veel vrijheid, maar wij verwachten van jou een actieve bijdrage aan onze vereniging. Kom met je ideeën, inspireer anderen en realiseer je dromen.  En neem anderen, wanneer het kan, mee in jouw dromen en activiteiten.

Eerlijk en respectvol