06 – 13 91 55 35 (Remco Vonk) [email protected]

Welkom bij Jong MKB Arnhem Nijmegen!

 

Je bent nog niet zo lang actief met je bedrijf? Wilt leren van de ervaringen van anderen? Ideeën opdoen en uitwisselen? Dan is het ondernemersnetwerk Jong MKB Nijmegen Arnhem iets voor jou. 11 Keer per jaar komen inspirerende, actieve ondernemers in een gezellige, ongedwongen sfeer bijeen voor een workshop, presentatie, bedrijfsbezoek of clinic. Je ontmoet ondernemers met dezelfde interesse als die van jou; gelijkgestemde zielen die tegen dezelfde zaken aanlopen als jij en elkaar verder kunnen helpen.

 Kennis, contacten en inspiratie opdoen in je eigen regio

Jong MKB Arnhem Nijmegen is de kruiwagen voor ondernemers uit Arnhem en Nijmegen in de eerste zeven jaar van hun bedrijvigheid. Ondernemers van alle leeftijden komen 11 keer per jaar bijeen om kennis te delen, contacten uit te wisselen en elkaar te inspireren. We geven én we nemen! In een informele en dynamische omgeving vind je hier als jonge (lees: verse) ondernemer alles wat je nodig hebt om een succes van je bedrijf te maken en het met plezier verder te ontwikkelen.

 

Leren – Inspireren – Netwerken – Realiseren

Jong MKB Arnhem Nijmegen bestaat sinds 1999. De ruim 65 ondernemers die lid zijn van ons netwerk zijn werkzaam in heel diverse branches en beroepsgroepen. Eén ding hebben zij gemeen: ze lopen als beginnende ondernemer allemaal tegen een eerste keer aan. Voor de eerste keer iemand aannemen. Voor de eerste keer op zoek naar een accountant. Voor de eerste keer een slecht betalende klant enz.

Ons doel: van elkaar leren, elkaar inspireren en succes realiseren. We ontmoeten elkaar elke eerste dinsdag van de maand voor een kennis- en netwerkavond. Daarnaast treffen we elkaar op inhoudelijke thema avonden en sportevenementen. We bezoeken elkaars bedrijven en andere inspirerende bedrijven en delen een gezamenlijke stand op de Gelre Business (voorheen BKD). Ook onze actieve sponsoren, ervaren ondernemers die de klappen van de zweep kennen, zetten zich actief in om onze leden verder te helpen. Door gastheer te zijn, interessante aanbiedingen te doen en elke netwerkavond aanwezig te zijn om in gesprek te gaan met onze leden.

 

Meer weten? Lid worden?

Wij nodigen je van harte uit om vrijblijvend een eerste bijeenkomst bij te wonen. Kijk voor een bijeenkomst die jou aanspreekt op in onze agenda. Wat kun je nog meer verwachten van je lidmaatschap?

 

Partner worden

Het is ook mogelijk om ons zakelijke netwerk te sponsoren. Daar kennen we verschillende sponsorpakketten voor, maar dit kan ook in natura.

Kom vrijblijvend sfeer proeven als introducé!