06 - 33 31 30 50 (Marcia Kuipers) info@jongmkbkan.nl

Jong MKB Arnhem Nijmegen | Agenda 2017 – 2018

02 OKT 2018 | Zakelijk Succes Academy

 

Datum: 2 oktober 2018
Locatie: De Buutplek, Mr. D.U. Stikkerstraat 10, Arnhem
Aanvang: 19:30 uur

De Zakelijk Succes Academy (ZSA) van oprichter Bart van den Belt heeft de afgelopen jaren duizenden ondernemers geholpen om het volgende niveau in hun onderneming te bereiken.

In de workshop “de 7 sleutels voor zakelijk succes” wordt je meegenomen in de fundamenten om je bedrijf te laten groeien en schaalbaar te maken. De presentatie is gestoeld op bewezen strategieën die Zakelijk Succes Academy en haar klanten hebben toegepast.

Jon Rijlaarsdam heeft jarenlang ervaring als Sales Manager bij BMW en is nu Business Coach en trainer bij Zakelijk Succes. Het is zijn persoonlijke missie om ondernemers beter te laten presteren zodat zij kunnen doen wat ze leuk vinden en financiële rust kunnen ervaren.

De ZSA biedt ondernemers de meest praktische en beste opleiding in ondernemersvaardigheden in Nederland. Met een toegewijd team wordt dagelijks gewerkt aan het verbeteren van de zichtbaarheid en toegevoegde waarde van de klanten van de ZSA.

06 NOV 2018 | Makro Netwerkplein Nijmegen

 

Datum: 6 november 2018
Locatie: Makro Nijmegen
Aanvang: 19:30 uur

We zijn deze avond te gast bij de Makro in Nijmegen, op het netwerkplein. Bij dit netwerkplein kun je flexwerken, onder het genot van goede koffie en lunch, en regelmatig worden er leuke evenementen georganiseerd.

Vanuit Makro krijgen wij een culinaire rondleiding door de winkel. Kom genieten van een hapje, drankje en een fijn netwerk!