06 - 33 31 30 50 (Marcia Kuipers) info@jongmkbkan.nl

Jong MKB Arnhem Nijmegen | Agenda 2017 – 2018

Zomervakantie

 

04 SEP 2018 | After Summer Borrel

 

Datum: 4 september 2018
Locatie: Vossenpelssestraat 16, Lent
Aanvang: 19:30 uur

Na de zomer weer even ongedwongen bijpraten met elkaar, kijken waar we staan en hoe de tweede helft van het jaar er uit gaat zien. In het voormalig waterpompstation van Lent is sinds half juli 2018 Stroom gevestigd. We zijn op 4 september van harte welkom voor een after summer borrel op deze unieke locatie. ‘Stuurman’ Frank Toering zal een praatje houden over de totstandkoming van dit project. Daarna is er volop ruimte om met elkaar een borrel te drinken en te genieten van een hapje.

02 OKT 2018 | Zakelijk Succes Academy

 

Datum: 2 oktober 2018
Locatie: Arnhem
Aanvang: 19:30 uur

De Zakelijk Succes Academy (ZSA) van oprichter Bart van den Belt heeft de afgelopen jaren duizenden ondernemers geholpen om het volgende niveau in hun onderneming te bereiken.

In de workshop “de 7 sleutels voor zakelijk succes” wordt je meegenomen in de fundamenten om je bedrijf te laten groeien en schaalbaar te maken. De presentatie is gestoeld op bewezen strategieën die Zakelijk Succes Academy en haar klanten hebben toegepast.

Jon Rijlaarsdam heeft jarenlang ervaring als Sales Manager bij BMW en is nu Business Coach en trainer bij Zakelijk Succes. Het is zijn persoonlijke missie om ondernemers beter te laten presteren zodat zij kunnen doen wat ze leuk vinden en financiële rust kunnen ervaren.

De ZSA biedt ondernemers de meest praktische en beste opleiding in ondernemersvaardigheden in Nederland. Met een toegewijd team wordt dagelijks gewerkt aan het verbeteren van de zichtbaarheid en toegevoegde waarde van de klanten van de ZSA.

06 NOV 2018 | Makro Netwerkplein Nijmegen

 

Datum: 6 november 2018
Locatie: Makro Nijmegen
Aanvang: 19:30 uur

We zijn deze avond te gast bij de Makro in Nijmegen, op het netwerkplein. Bij dit netwerkplein kun je flexwerken, onder het genot van goede koffie en lunch, en regelmatig worden er leuke evenementen georganiseerd.

Vanuit Makro krijgen wij een culinaire rondleiding door de winkel. Kom genieten van een hapje, drankje en een fijn netwerk!