06 – 13 91 55 35 (Remco Vonk) [email protected]

Sponsor worden van Jong MKB Arnhem Nijmegen

De ondernemers binnen Jong MKB Arnhem Nijmegen vormen niet alleen een interessante doelgroep, het zijn ook stuk voor stuk betrokken en enthousiaste ondernemers. Sponsoren onderkennen dat en ondersteunen onze activiteiten op verschillende manieren. Hieronder zetten wij kort uiteen wat de mogelijkheden zijn.

 

Sponsor persoonlijk

Sponsorbijdrage: € 350,00

Als u, of een van uw medewerkers de bijeenkomsten wilt bijwonen en u kunt dit niet via een regulier lidmaatschap, is het persoonlijk sponsorschap wellicht iets voor u. Als persoonlijk sponsor kunt u net als de leden alle bijeenkomsten bijwonen en netwerken in informele sfeer. Tevens krijgt u een vermelding op de sponsorpagina.

 

Sponsor bedrijf

Sponsorbijdrage: € 650,00

Wilt u verschillende medewerkers de mogelijkheid geven om een bijeenkomst bij te wonen om uw bedrijf onder de aandacht te brengen, dan is het bedrijfssponsorschap wellicht iets voor u. U kunt al onze maandelijkse bijeenkomsten bijwonen. Maar u kunt ook een collega sturen. Zo hoeft uw organisatie geen enkele bijeenkomst te missen. Daarnaast plaatsen wij uw logo als link naar uw website op de sponsorpagina. Ook kunt u een redactioneel artikel (desgewenst met foto) in onze digitale nieuwsbrief laten plaatsen.

Als u graag aanwezig bent op onze bijeenkomsten en uw organisatie echt onder de aandacht wilt brengen, zijn de exposure pakketten de juiste keuze.

 

Sponsor exposure

 Sponsorbijdrage € 1.250,00

U krijgt een sponsor bedrijf pakket voor 2 personen, daarnaast plaatsen wij uw logo als link naar uw website prominent op onze homepage. Permanente exposure is dus gegarandeerd. Om uw bedrijf goed onder de aandacht te brengen krijgt u de gelegenheid om tijdens één van onze maandelijkse bijeenkomsten een presentatie over uw activiteiten te verzorgen. We waarderen het zeer als daaraan een actie verbonden is, die voor startende ondernemers interessant is.

 

Sponsor exposure exclusief

Sponsorbijdrage € 2.250,00 

Naast alle voordelen van het sponsor exposure pakket bent u ervan verzekerd dat er geen andere sponsoren uit uw branche toegelaten worden met een exposure pakket. Uiteraard kunnen wij dit pakket enkel aanbieden als er nog geen branchegenoten een exposure contract bij ons hebben.

Natuurlijk stellen wij het bijzonder op prijs als u sponsor van JongMKB Arnhem Nijmegen wilt worden. Naast de financiële steun die hieruit voortvloeit vinden wij de persoonlijke betrokkenheid van sponsoren zeker zo belangrijk. Graag lichten wij de mogelijkheden toe en bespreken hoe deze voor u het beste zijn in te vullen. U kunt hiervoor contact opnemen met:

Word ook sponsor van Jong MKB Arnhem en Nijmegen!