06 - 33 31 30 50 (Marcia Kuipers) info@jongmkbkan.nl

Lid worden van Jong MKB Arnhem en Nijmegen

Je kunt lid worden van onze netwerkvereniging wanneer je zelfstandig ondernemer bent en minder dan 7 jaar geleden gestart bent. De contributie is € 199,- exclusief BTW per jaar. Al langer dan 7 jaar aan het ondernemen? Overweeg dan de mogelijkheid om lid te worden als sponsor.

* De bijdrage voor het eerste jaar wordt aangepast aan het aantal maanden dat het lopende kalenderjaar nog duurt. Het lidmaatschap wordt elk kalenderjaar stilzwijgend verlengd; bij opzegging wordt het lidmaatschap effectief per 1 januari aankomend kalenderjaar.

 

Voordelen van lidmaatschap Jong MKB Arnhem Nijmegen

  • Als lid van Jong MKB Arnhem- Nijmegen:
  • heb je toegang tot alle bijeenkomsten;
  • heb je de mogelijkheid tot netwerken;
  • kan je lid worden van de LinkedIn groep van Jong MKB Arnhem-Nijmegen;
  • worden jouw bedrijfsgegevens vermeld op onze website; 
    kan je meedingen naar de titel Jong MKB-er van het jaar;

We nodigen je van harte uit om met ons netwerk kennis te maken door één van de bijeenkomsten van dit seizoen bij te wonen. Bekijk de activiteitenagenda voor een bijeenkomst die je wilt bijwonen. Voor meer informatie over de evenementen, aanmelden en eventueel afzeggen, kunt je contact opnemen via het contactformulier. De bijeenkomsten zijn in principe gratis toegankelijk. Het is aan jou om na een oriënterend bezoek te beslissen of je lid wilt worden van onze actieve en inspirerende vereniging.
Jong MKB Arnhem Nijmegen. Kennis en kennissen opdoen in je eigen regio.

Meld je aan lid van Jong MKB Arnhem Nijmegen.

Word ook lid van Jong MKB Arnhem en Nijmegen en geef je business een boost!