06 - 33 31 30 50 (Marcia Kuipers) info@jongmkbkan.nl

Het bestuur van Jong MKB Arnhem en Nijmegen

Marcia Kuipers

Marcia Kuipers

Voorzitter

Sinds 2,5 jaar lid van Jong MKB en in april publiekswinnaar van de verkiezing Jong MKB’er 2015/2016. Eigenaresse Met Goesting: maakt catering bijzonder.

Raoul Scheffer

Raoul Scheffer

Vice Voorzitter

Raoul Scheffer is nu 4 jaar lid van Jong MKB en sinds kort toegetreden tot het bestuur. Raoul is al ruim 13 jaar architect en heeft sinds 5 jaar zijn architectenbureau Seq Architectuur in Arnhem. Hij laat zien dat creativiteit en realisme perfect hand in hand kunnen gaan. Met een frisse blik en met een voorliefde voor Noorse architectuur, probeert hij telkens tot de essentie te komen van de bouwkundige vraagstukken.

Jurgen Thier

Jurgen Thier

Penningmeester

Sinds zomer 2016 lid van het bestuur. Ik wil mijn steentje bijdragen om onze netwerk vereniging financieel in topconditie te houden én om interessante bijeenkomsten mee te organiseren waardoor andere ondernemers zich verder kunnen ontwikkelen. Ondernemen is samenwerken, ook binnen JongMKB en daar werk ik graag aan mee.

Mark van de Louw

Mark van de Louw

Algemeen bestuurslid

Lucienne de Bie

Lucienne de Bie

Algemeen Bestuurslid

Mijn naam is Lucienne de Bie, bestuurslid sinds september 2017. Met mijn bedrijf richt ik me op inzicht geven en succesvoller werken. Voor Jong MKB houd ik me bezig met teksten en communicatie. We streven als bestuur naar een gevarieerd aanbod van evenementen en een waardevol netwerk.

Jij?

Jij?

Als algemeen bestuurslid

Vele handen maken licht werk! Heb jij ambitie om mee te draaien in het bestuur van Jong MKB Arnhem en Nijmegen? Laat dan een berichtje achter.

Solliciteer voor een bestuursfunctie en doe ervaring op!